کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی
در دیدار با شاه اردن در کاخ الیزه مطرح شد

رئیس‌جمهور فرانسه تصمیم آمریکا درباره جولان را مردود دانست

رئیس‌جمهور فرانسه تأکید کرد، این کشور به رسمیت شناختن حاکمیت رژیم صهیونیستی بر جولان را در تضاد با قانون بین‌الملل می‌داند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۷ - ۱۰ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 30
کد خبر: ۷۵۰۰
به گزارش  راهبرد معاصر ، «عبدالله دوم» شاه اردن جمعه (دیروز) به دیدار «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه در کاخ الیزه رفت و در این دیدار درباره بحران‌های منطقه‌ای بویژه پرونده سوریه و نزاع فلسطینی-صهیونیستی بحث و تبادل نظر شد.

بر اساس گزارش شبکه «الجدید» لبنان، در بیانیه کاخ الیزه آمده است، ماکرون در این دیدار تأکید کرده به رسمیت شناختن حاکمیت رژیم صهیونیستی بر جولان اشغالی سوریه توسط آمریکا در تضاد با قانون بین‌الملل است و به شعله‌ور شدن تنش‌های منطقه خواهد انجامید.

در ادامه این بیانیه اعلام شده، دو طرف بر حصول راه‌حل سیاسی برای بحران سوریه به عنوان تنها راه برای این موضوع تأکید کرده‌اند.

ماکرون در این دیدار گفت: راه‌حل نزاع فلسطینی-اسرائیلی از مسیر به رسمیت شناختن راهکار دو دولتی یعنی دو دولت فلسطین و اسرائیل، زندگی مسالمت‌آمیز آنها با صلح و در مرزهای شناسایی شده با مرکزیت قدس برای هر دوی آنها (قدس غربی برای اسرائیل و قدس شرقی برای فلسطین) می‌گذرد.

فرانسه هفته گذشته نیز خواستار برگزاری نشست شورای امنیت سازمان ملل برای بررسی اقدام آمریکا در به‌ رسمیت شناختن حاکمیت رژیم صهیونیستی بر جولان شد.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا دوشنبه هفته گذشته ( ۵ فروردین ۱۳۹۸) در اقدامی مغایر با قطعنامه‌های سازمان ملل با امضای اعلامیه‌ای حاکمیت رژیم صهیونیستی بر جولان اشغالی سوریه را به رسمیت شناخت.
ارسال نظر
آخرین اخبار